Love me again #2

Hi!

             Revii intotdeauna la ceea ce iti place!  

             
             EA pentru el Marea alaturi de miile de orizonturi. Nu constientiza cat de puternice sunt pulsurile dragostei transmise de catre inima. Îl zapăcea, se desconcentra la fiecare privire pe care io arunca EA. Nu se mai satura de imaginea linistitoare a calmului din ochii caprui și al tenului ca mierea. Mut la fiecare aparitie a ei. Dezorientat de buzele ei. Aștepta, ramanea pe ganduri ceasuri bune, fara vlaga-n mana binevoitoare care scria învechitul "Te iubesc!" , pentru EA. Adormea cutremurat de nepasarea ei. O nepasare sfasietoare nu de moment ci de durata, nu doar acum, nu doar azi ci pentru  o viata.
                 
               Și astepta sa vină...

 
             Miezul dragostei lor a lasat doar niste gauri adanci in sufletele amandurora, sau cel putin asta credea el. Ii intoarce spatele, s-a săturat, dar așteapta. Nu se lasa. Gandeste, mediteaza, dar prefera sa fie distant ca sa-i admire gesturile, respiratia fina. El crede ca doar el este de vină, dar nu e așa. Aruncă toată vina pe el sperand ca intr-o zi să se schimbe ceva intre ei. Tinând speranta vie, se satură, plin de amar in suflet, renunță. Deși o iubește, el știe asta...doar ca nu mai rezista, pozele devin trecut, are nevoie de ea in prezent. De parfumul ei, de magaierile atitudinii  '' vulgare'' la suprafata. Nu isi poate inchipui un viitor fara EA.
 
            Citeste, invata, se straduieste sa faca tot ceea ce este mai bun pentru EA, dar isi da seama ca este in zadar. Se simte incoltit de propriile sentimente pentru EA. Seara ii apare ca prin magie in vise, imbratisandu-se...ducand o viata diferita de a celorlalti. Tipul dur, glumet transformat intr-un om bland, de recunoscut prietenilor. Fii tare și mergi pană la capăt, zic.



                                                                                                         El pentru ea indirentă.

      *TO BE CONTINUED...


Pace! Si Iubiti-va!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I fell better now because of you.

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...