Help me love my mind #1

Hi!

    "Help me love my mind #1 "

 - reprezinta o serie prin care o sa incerc sa descriu anumite tipuri de oameni, pe care le-am cunoscut, intalnit de-a lungul timpului. Ma voi raporta la generalitati , nu este vorba despre cineva anume. //
     
            Din experinta mea, destul de putina, am comunicat cu persoane de la care aveai ce invata, chiar daca aveau o varsta frageda, pe partea cealalta,  insa au existat persoane de la care iti puteai  lua “la revedere” , imediat dupa prima discutie.
         
         Asa  ca am distins 3 tipuri de om, desi exista mai multe tipuri, doar  de acestia am cunoscut  J) :
                
                 1)      Oameni speciali prin simpla prezenta;
                       2)      Oameni care se ataseaza de tine fara a te cunoste;
                       3)      Oameni  in acelasi ritm cu tine doar la suprafata; 

Astazi vorbim  despre primul caz J)

                Sunt foarte simpatici acesti oameni.  Pe ei nu-i intereseaza  fizicul  atat al lor, cat si  cel al persoanei din fata sau nu sunt preocupati de vestimentatie incat sa petreaca  peste doua ore in fata oglinzii inainte de a iesi afara cu prietenii. Sunt niste persoane realiste, modeste, chiar daca se vad in varful piramidei in societate. Acestea sunt vorbarete, nu au inhibitii.Cand realizeaza ca sunt in pericol incearca sa intoarca lucrurile in favoarea lor. Se fac placute prin unule glumite intelese doar de ei.  Sunt pline de imaginatie si idei, Daca nu esti pe aceeasi unda cu ele, nu te dau la o parte  direct, doar te marginalizeaza intr-un mod sublim. Nici nu iti dai seama daca e suparata pe tine sau se preface. E  convingator in afirmatii si sigur pe sine, te-ar ajuta indiferent de  recompense, iti este mana dreapta de fiecare data cat ii ceri ajutorul. La capitolul sport, e ok, adica nu prea sta intr-o sala de antrenament,  desi stie cat de importanta este sanatatea corpului. Are nevoie de un corp sculptat, doreste rezultate rapide, indifferent de modul in care ajunge la acestea, important ramane cat de bine arata la sfarsitul  ‘’regimului’’. 
              La sufletul pereche tine foarte tare, pierderea i s-ar parea sfarsitul lumii. Posesiva in cele mai multe cazuri,dar iubitor. O simti aproape atat cu sufletul cat si cu, corpul.
            Concluzie, acest tip de om este atat de special incat ‘’l-ai iubi’’ indiferent  de cuvintele pe care le-ar rosti pentru ca te-ai atasat de el ,  si iertarea nu ar devein un impediment al prieteniei voastre. 


p.s: continuam maine cu al-2-lea tip J)
   
    Pace! Si Iubiti-va!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I fell better now because of you.

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...