Help me love my mind #2 si Help me love my mind #3

Hi!

   Am pregatit continuarea pentru " Help me love my mind #2 " si " Help me love my mind #3"
   
    Sa incepem!

     2) Oameni care se ataseaza de tine fara a te cunoaste;

            Sunt foarte simpatici, la prima vedere si pe toata durata prieteniei voastre.  Atunci cand faci cunostinta cu o astfel de persoana nu ai cum sa  nu-l mai contactezi. Iti lasa o impresie buna si daca ar putea te-ar invita sa mergi oriunde cu ea. Pe ei ii caracterizeaza citatul " prietenul la nevoie se cunoste".  La iesirile pe care le ai cu acestia, sunt disponibili sa faca cinste de fiecare data, pur si simplu ei se dedica in totalitate intr-o relatie de orice fel. Din ce am cuoscut eu, sportul e o placere, nu un scop, gen mergem la sala pentru ca ma simt mai sanatos dupa, nu pentru ca vreau forme de culturist.
              Majoritatea persoanelor de acest fel sunt iubarete, nu sunt posesive, chiar daca incearca sa tina legatura cu tine tot timpul prin "What's up".



     3) Oameni in acelasi ritm cu tine doar la suprafata;
       
          Sunt egoisti. Scopul scuza mijloacele, nu ii intereseaza de altcineva inafara de persoana lor. Daca s-au vazut cu nota mare, eventual cu bursa de celalalt nu-i pasa. Trupul si-l coordoneaza frumos, dar  "secretele" frumusetii sale ti le dezvaluie intr-o mica parte, deoarece nu doreste ca a doua zi sa arati la fel. In grupul de prieteni ii place sa stea distant, doar observa ce se intampla, dar nu intervine ca sa spuna, ca cineva triseaza sau lucruri asemanatoare.
            In schimb daca te vede intr-adevar in suferinta, ii se inmoaie genunchii, fata lui arata ca nu-l prea intereaza, dar il tradeaza sensibilitatea magulitoare din ochisori.

           
                  Cate putin din fiecare pentru ca nu am intalnit des, #2 si #3 :)

       Pace! Si Iubiti-va!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I fell better now because of you.

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...